سوابق تحصیلی و کاری
دکتر فرشته موتابی صاحب امتیاز و عضو هیئت مؤسس مرکز مشاوره و خدمات روانشناسی سگال وابسته به سازمان نظام روانشناسی و مشاوره جمهوری اسلامی ایران و همچنین عضو هیئت علمی پژوهشکده خانواده دانشگاه شهید بهشتی است. او مدرک خود را در هر سه مقطع کارشناسی (دانشگاه تبریز)، کارشناسی ارشد (دانشگاه علوم پزشکی ایران/ انستیتو روانپزشکی تهران) و دکترا (دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی) در رشته روانشناسی با گرایش بالینی اخذ کرده است.
دکتر موتابی از سال 1362 که وارد رشته روانشناسی بالینی شده است تا کنون، تمامی فعالیتهای حرفهای و علمی خود اعم از آموزش، پژوهش و درمان را در حیطه بالینی و با رویکرد شناختی رفتاری انجام داده است. از سال 1385با ورود به پژوهشکده خانواده دانشگاه شهید بهشتی به عنوان عضو هیئت علمی، بخشی از فعالیتهای آموزشی، پژوهشی و درمانی او در حوزه زوج و خانواده انجام میشوند.
علاوه براین دکتر موتابی عضویت در هیئت مؤسس انجمن روانشناسی بالینی، معاونت آموزشی پژوهشکده خانواده، تدریس به عنوان استاد مدعو در دانشگاههای مختلف، عضویت در کارگروه روانشناسی شورای تحول علوم انسانی، عضویت در هیئت مدیره انجمن روانشناسی ایران، دبیری علمی کنگرههای روانشناسی، طراحی و اجرای طرح مهارتهای زندگی برای دانشجویان، درمانگری، پژوهشگری و تألیف کتابهای متعددی در حوزه روانشناسی را نیز در کارنامه خود دارد.
پژوهش و تألیف
دکتر فرشته موتابی مؤلف دهها مقاله پژوهشی در حوزه روانشناسی بالاخص رویکرد شناختی رفتاری و موضوعات زوج و خانواده است. کتاب آموزشی وی با عنوان راه و رسم درمانگری در نظریه شناختی رفتاری تاکنون بارها تجدید چاپ شده است. علاوه برآن مجموعه آموزش کارگاهی مهارتهای زندگی برای دانشجویان نیز از تألیفات درخشان در کارنامه اوست. سایر تألیفات دکتر موتابی را در پیوند زیر میتوانید مشاهده کنید.
فعالیتهای حرفهای
دکتر فرشته موتابی مدرس دروس تخصصی رشته روانشناسی در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا و برگزارکننده کارگاهها و دورههای آموزشی متعدد برای متخصصان در حوزه درمانهای شناختی رفتاری، مهارتهای زندگی و زوجدرمانی است. از دیگر فعالیتهای آموزشی او ارائه سوپرویژن به دانشجویان و درمانگران است. وی هدایت پایاننامههای تخصصی و انجام پژوهشهای مستقل در این حوزه را نیز برعهده دارد. همچنین دکتر موتابی بهعنوان رواندرمانگر به درمان انفرادی بزرگسالان و زوجدرمانی با رویکرد شناختی رفتاری اشتغال دارد.